puh. +(358) 400-170504
Arkisin ma - pe klo 9-18

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

1. Rekisteriseloste

 

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

 

1.1. Rekisterinpitäjä

 

A&A Family Ay / ALL-Fishing

Sotkulammentie 56

55100 Imatra

FINLAND

 

Yhteydenotot

 

Rekisterinpitäjän sähköpostiosoite: all-fishing@hotmail.fi

 

1.2. Rekisteriasioista vastaava

 

A&A Family Ay / ALL-Fishing

Y-tunnus: 2335072-4

Sotkulammentie 56

55100 Imatra

FINLAND

Puh: +358 400170504

 

1.3. Rekisterin nimi

 

All-fishing.fi:n verkkokaupan käyttäjärekisteri

Henkilötiedot – Yksityisyyden suoja

 

Alla olevien tietojen tarkoitus on antaa sinulle asiakkaana tietoja siitä, mitä henkilötietoja sivuillamme (all-fishing.fi) kerätään ja miten näitä henkilötietoja käytetään. Yksityisyyden suojasi on tärkeää ALL-Fishing:lle ja ALL-Fishing noudattaa kaikkia soveltuvia yksityisyyden suojaa koskevia säännöksiä, mukaan lukien henkilötietolakia ja Yleistä Tietosuoja-asetusta (GDPR).

1.4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

 

All-fishing.fi:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

 

1.5. Rekisterin tietosisältö

 

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:

- nimi

- osoite

- puhelin

- sähköposti.

jossain tapauksissa pyydämme syntymäpäivääsi ja hyväksyntääsi tietojen käyttämiseen markkinoinnissa, mukaan lukien uutiskirjeet sähköpostitse/tekstiviestillä ja muut suoramarkkinointitavat, sekä viestinnässä sellaisten sosiaalisten medioiden kautta, joissa olet hyväksynyt yhteyden kanssamme. Voimme myös käyttää henkilötietojasi kohdistaaksemme sinuun suoramarkkinointiin internetissä ja sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa tai Googlessa.

 

 

1.6. Säännönmukaiset tietolähteet

 

Rekisterinpitäjä rekisteröi All-fishing.fi:n verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään. ALL-Fishing käyttää kerättyjä henkilötietoja ainoastaan markkinointitarkoituksiin tai ALL-Fishing:stä tehtyjen ostojen yhteydessä (joko verkkokaupasta tai fyysisen liikkeen kautta). ALL-Fishing kerää tietoja, jotta voimme tarjota asiakkaillemme asianmukaisia, asiakkaan intresseihin sopivia tarjouksia. Lisäksi tietoja käytetään hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi sivustollamme all-fishing.fi.

 

1.7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

 

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

 

1.8. Rekisterin suojauksen periaatteet

 

All-fishing.fi:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

 

1.9.  Rekisteröidyn kielto-oikeus

 

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

 

1.10 Rekisteröidyn tarkastus-oikeus.

 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 

1.11. Tiedon korjaaminen

 

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.

Tervetuloa verkkokauppaamme. Olemme kalastustarvikkeiden erikoisliike Imatralla. Liikkeemme kalastustarvikevalikoimista löydät niin perhokalastus, heittokalastus, jigikalastus, pilkki, onginta kuin vetouistelu -välineet, pyydyskalastusta unohtamatta, sekä Norjan merikalastustarvikkeet. Myymme laadukkaat kalastustarvikkeet verkkokaupassamme aina edulliseen hintaan. Y-TUNNUS: 2335072-4 Sotkulammentie 56 55100 IMATRA Puhelin: +(358) 400-170504

Copyright © 2015 Seoinfo All rights reserved.