puh. +(358) 400-170504
Arkisin ma - pe klo 9-18

Vuoksen kalastuslupa

Meiltä on myös Vuoksen kalastuslupia.

Vuoksen lupahinnat

- Vuorokausilupa 12 € 
- Viikkolupa 24 € 
- Vuosilupa 70 €

Tilaus: all-fishing@hotmail.fi

Toimittamme lupia sinun postilaatikon samana tai seuraavana arkipäivänä. (vain Imatralla)

Muu aluelle lähettämme postitse samana tai seuraavana arkipäivänä.

Vuoksen kalastuslupa on henkilökohtainen ja oikeuttaa uisteluun ja virvelöintiin. Alle 12-vuotiaat saavat uistella ja virvelöidä luvan omistajan kanssa ja tämän kiintiöstä ilmaiseksi. 12-18-vuotiaiden lupa on puolet normaaliluvan hinnasta.

Mato-onginta ja pilkintä on sallittua ilman Vuoksen kalastuslupaa. Poikkeuksena on Mellonlahden erityiskalastusalue, jossa myös mato-ongintaan ja pilkintään vaaditaan Vuoksen kalastuslupa. Mellonlahdella sallitaan myös ravustaminen vuosittain eri päätöksellä.

Uistelu ja virvelöinti on sallittua ympäri vuoden lukuunottamatta paikallista rauhoitusta Vuoksessa rautatiesillan ja Tainionkosken voimalaitoksen välisellä alueella 15.10.-15.11. välisenä aikana molemmat päivät mukaan lukien.

Veneessä ja rannalla saa yhtaikaa olla pyynnissä enintään kaksi (2) vapaa. Samoin onginnassa ja pilkinnässä saa käyttää enintään kahta (2) vapaa. Moottorin käyttö uistelussa on kielletty. Poikkeuksena on erillinen moottoriuistelualue välillä Kyyrönkoski-rajavyöhykkeen takaraja. Moottoriuistelulupa on henkilökohtainen ja oikeuttaa kalastamaan enintään neljällä (4) vavalla venekuntaa kohti.

Lupa oikeuttaa kalastamaan yhteensä kolme (3) lohikalaa vuorokaudessa (lajit: taimen, lohi, kirjolohi, harjus). Rajoitus ei koske kalastuskilpailuja.

Lohikalojen tuulastaminen siikaa lukuunottamatta on kielletty.

Jokaisen 18-64 vuotiaan Vuoksen luvalla viehekalastusta harjoittavan henkilön tulee lisäksi suorittaa valtion kalastuksenhoitomaksu. Pelkästään ongintaan ja pilkintään ei kalastuksenhoitomaksua tarvita. Muikun lippoamisessa tarvitaan Vuoksen lupa ja valtion kalastuksenhoitomaksu.

 

Saaliskalojen alamitat:

* Harjus 35 cm

* Järvitaimen 60 cm

* Järvilohi 60 cm

* Kuha 37 cm (kalastusalueen suositus 45cm)

Tervetuloa verkkokauppaamme. Olemme kalastustarvikkeiden erikoisliike Imatralla. Liikkeemme kalastustarvikevalikoimista löydät niin perhokalastus, heittokalastus, jigikalastus, pilkki, onginta kuin vetouistelu -välineet, pyydyskalastusta unohtamatta, sekä Norjan merikalastustarvikkeet. Myymme laadukkaat kalastustarvikkeet verkkokaupassamme aina edulliseen hintaan. Y-TUNNUS: 2335072-4 Sotkulammentie 56 55100 IMATRA Puhelin: +(358) 400-170504

Copyright © 2015 Seoinfo All rights reserved.