puh. +(358) 400-170504
Arkisin ma - pe klo 9-18
Kategoriat

Perhokelat

Perhokelat

Perhokelat ovat ns. virvelikeloihin verrattuna hyvin yksinkertaisia rakenteeltaan, sisältäen joskus vain rungon kelakiinnikkeineen ja siinä akselinsa varassa pyörivän puolan. Useissa malleissa on myös jarru kalan väsytystä varten, etenkin suuremmissa taimenen ja lohen kalastukseen tarkoitetuissa keloissa se on välttämätön. Kevyemmässä perhokalastuksessa kela toimii käytännössä vain siimavarastona, ja satunnaisen normaalia isomman kalan väsytyksessä puolaa voidaan jarruttaa tarvittaessa käsin.

Valitse All-Fishingista kela kalastusmuodon mukaan. Tilaamasi kelat toimitetaan kauppiailta nopeasti ja muista yli 100 euron ostoksissa kuljetus on ilmainen. Tervetuloa aina turvallisen ostamisen!

Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:

Tervetuloa verkkokauppaamme. Olemme kalastustarvikkeiden erikoisliike Imatralla. Liikkeemme kalastustarvikevalikoimista löydät niin perhokalastus, heittokalastus, jigikalastus, pilkki, onginta kuin vetouistelu -välineet, pyydyskalastusta unohtamatta, sekä Norjan merikalastustarvikkeet. Myymme laadukkaat kalastustarvikkeet verkkokaupassamme aina edulliseen hintaan. Y-TUNNUS: 2335072-4 Sotkulammentie 56 55100 IMATRA Puhelin: +(358) 400-170504

Copyright © 2015 Seoinfo All rights reserved.