puh. +(358) 400-170504
Arkisin ma - pe klo 9-18
Kategoriat

Iskukoukut

Iskukoukut

Iskukoukku on kalastusväline, joka soveltuu ympärivuotiseen käyttöön. Iskukoukun rakenteeseen kuuluvat syöttikoukku, siihen liitetty laukaisulaite ja jousen voimalla syöttikoukkua vasten kiinni iskeytyvä koukku, joka voi olla yksi- tai kaksihaarainen. Kun saaliskala yrittää ottaa syötin, koukku laukeaa ja kala tarttuu yleensä yläleuastaan kiinni.

Syöttikoukku pistetään kiinni syöttikalan selkään. Iskukoukku kiinnitetään saaliskalan riuhtomisen kestävällä siimalla, langalla tai narulla keppiin tai kellukkeeseen, jonka avulla koukku asetetaan sopivaan syvyyteen pyyntiin.

Tarjoamme tunnetut brändit markkinoiden parhaaseen hintaan.

Tervetuloa aina turvallisen ostamisen!

Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:

Tervetuloa verkkokauppaamme. Olemme kalastustarvikkeiden erikoisliike Imatralla. Liikkeemme kalastustarvikevalikoimista löydät niin perhokalastus, heittokalastus, jigikalastus, pilkki, onginta kuin vetouistelu -välineet, pyydyskalastusta unohtamatta, sekä Norjan merikalastustarvikkeet. Myymme laadukkaat kalastustarvikkeet verkkokaupassamme aina edulliseen hintaan. Y-TUNNUS: 2335072-4 Sotkulammentie 56 55100 IMATRA Puhelin: +(358) 400-170504

Copyright © 2015 Seoinfo All rights reserved.