puh. +(358) 400-170504
Arkisin ma - pe klo 9-18
Kategoriat

Siimat

Siimat

Talvisiima - pilkkisiima kestää kovempiakin sääoloja. Sen pienen muistin ansiosta siima oikenee helposti. Lisäksi sen pehmeys ja tuntuma ovat ensiluokkaisia.

Fluorisovat (punaiset, keltaiset) värit ansiosta erottuu jäältäkin helposti ja vaivatta.

Uusimpina yksikuituisina siimoina markkinoille ovat tulleet fluorocarbon-siimat ja fluorocarbon-päällysteiset siimat. Perinteiseen monofiiliin verrattuna fluorocarbon on ominaispainoltaan raskaampaa ja siima uppoaa. Ominaisuudesta on hyötyä, kun halutaan esimerkiksi kevyen vieheen uppoavan nopeammin. Fluorocarbon-siimat ovat vedessä myös perinteisiä siimoja näkymättömämpiä ja niitä suositaan perukesiimoina arkoja kaloja pyydettäessä.

All-Fishingistä löydät laajan valikoiman siimoja tuoteryhmästä. Tarjoamme tunnetut brändit, kuten Fladen, Okuma, Berkley, Konger, Dragon, Mitchell markkinoiden parhaaseen hintaan. Tervetuloa aina turvallisen ostamisen!

Näytä: Lista / Ruudukko
Näytä:

Tervetuloa verkkokauppaamme. Olemme kalastustarvikkeiden erikoisliike Imatralla. Liikkeemme kalastustarvikevalikoimista löydät niin perhokalastus, heittokalastus, jigikalastus, pilkki, onginta kuin vetouistelu -välineet, pyydyskalastusta unohtamatta, sekä Norjan merikalastustarvikkeet. Myymme laadukkaat kalastustarvikkeet verkkokaupassamme aina edulliseen hintaan. Y-TUNNUS: 2335072-4 Sotkulammentie 56 55100 IMATRA Puhelin: +(358) 400-170504

Copyright © 2015 Seoinfo All rights reserved.