puh. +(358) 400-170504
Arkisin ma - pe klo 9-18

Toimitusehdot

LOPPUMYYNTI!!!! 

TOIMITUSEHDOT: SUOMI

1.Tavoitteenamme ovat erittäin nopeat toimitusajat. Mikäli tilaamanne tuotteet löytyvät varastostamme, ne ovat noudettavissa heti. Postitse toimitettavissa tuotteissa toimitusaika on 2 - 5 arkipäivää . Mikäli toimitusaika venyy yli tuotteen tietojen yhteydessä mainitusta toimitusajasta, ilmoitamme siitä mahdollisimman pian sähköpostitse. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. Lähettämme 99% tilauksista samana tai seuraavana arkipäivänä.

2. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä ALL-Fishing -verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse all-fishing@hotmail.fi tai puhelimitse 0400-170504 (ma-pe 9-18)

3. ALL-Fishing ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ALL-Fishing vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta all-fishing.fi -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Toimituskulut muodostuvat laskemalla yhteen maksutavan ja toimitustavan hinta. Kuluja ei tarvitse maksaa jokaisesta tilatusta tuotteesta vaan vain kerran koko tilaukselta.

ALL-Fishing  verkkokaupan toimitustavat ovat:

Loppu myynti: vain nouto Imatralta


Kun paketti on noudettavissa, Posti lähettää tekstiviestinä noutoilmoituksen asiakkaan ilmoittamaan puhelinnumeroon. Ota henkilöllisyystodistus mukaan kun noudat pakettia Postin noutopisteestä.

Tuotteiden kotiinkuljetus on mahdollinen Postin palveluna. 

Huom.! Ei koske yli 35 kg tai suuria tuotteita/lähetyksiä

 

 

 

Tervetuloa verkkokauppaamme. Olemme kalastustarvikkeiden erikoisliike Imatralla. Liikkeemme kalastustarvikevalikoimista löydät niin perhokalastus, heittokalastus, jigikalastus, pilkki, onginta kuin vetouistelu -välineet, pyydyskalastusta unohtamatta, sekä Norjan merikalastustarvikkeet. Myymme laadukkaat kalastustarvikkeet verkkokaupassamme aina edulliseen hintaan. Y-TUNNUS: 2335072-4 Sotkulammentie 56 55100 IMATRA Puhelin: +(358) 400-170504

Copyright © 2015 Seoinfo All rights reserved.