puh. +(358) 400-170504
Arkisin ma - pe klo 9-18

Kalastustus- ja elämysmatkoja Suur - Saimaalla

Kalastusmatkat

Voit räätälöidä mieleisesi kalastusmatkan. Esimerkkinä kalastusmatka Saimaalla, jolloin olemme vesillä kalastamassa noin kuusi tuntia nauttien retken aikana myös välipalan sekä kylmän lounaan.

Kuuden tunnin kalastusmatka

Pituus​: 6 tuntia
Eväät: ​Sämpylä tai graavileipä
Kylmä lounas: ​Savulohta ja salaattia tai kalapiiras ja salaattia
Juomat​: Kahvi/tee/limonadi/kivennäisvesi
Osallistujamäärä: ​Max. 10 henkilöä
Hinta:  ​990,-€

Pyydä tarjousta myös itse räätälöimällesi kalastusmatkalle!

Hauen kalastus

Nousemme alukseen satamassa ja alkuun nautimme kahvit sekä kertaamme ohjelman ja reitin. Matkalla kalastuspaikoille tutustutte kanssamme tarkemmin Saimaan kalastusmahdollisuuksiin. Kalapaikalla käymme vielä läpi kalastusvälineet ennen kuin käymme ”narraamaan” haukia.

Hauen kalastus on ‘’hektistä puuhaa’’, paikkaa vaihdetaan usein. Kalapaikat ovat kuitenkin lähellä toisiaan, joten hauen narraamiseen on aikaa. Käytyämme otollisimmat kalastuspaikat läpi nautimme lounaan. Sen jälkeen kokeilemme hauen uistelua tai jatkamme matkaa heittokalastuksen merkeissä.

Paluumatkalla punnitsemme saaliin ja käsittelemme kalat toiveittenne mukaan.

http://www.bluesaimaa.fi/

Tervetuloa verkkokauppaamme. Olemme kalastustarvikkeiden erikoisliike Imatralla. Liikkeemme kalastustarvikevalikoimista löydät niin perhokalastus, heittokalastus, jigikalastus, pilkki, onginta kuin vetouistelu -välineet, pyydyskalastusta unohtamatta, sekä Norjan merikalastustarvikkeet. Myymme laadukkaat kalastustarvikkeet verkkokaupassamme aina edulliseen hintaan. Y-TUNNUS: 2335072-4 Sotkulammentie 56 55100 IMATRA Puhelin: +(358) 400-170504

Copyright © 2015 Seoinfo All rights reserved.